Vi hjälper ditt företag med ny planlösning, inköp av ny inredning, återvinning och återanvändning av befintlig inredning, specialsnickeri, belysning och uppförande.


Projektets omfattning avgör du!


VÅRA TJÄNSTER

Vi på Visby inredningsbyrå anser att den bästa inredningen är den som är anpassad efter de unika förutsättningarna och behoven som finns i varje projekt. Vi har därför inga färdiga paketlösningar utan genom ett nära samarbete och en nära kontakt med våra kunder skapar vi tillsammans den bästa inredningen just för er.


Projektets storlek har ingen betydelse du är lika välkommen till oss, oavsett om du kommer från ett stort företag eller driver en mindre verksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer!

Inköp av inredning


Vi har ett brett sortiment av producenter och varumärken som vi arbetar med, på så sätt kan vi enkelt guida er till rätt produkt, i rätt utförande, från rätt leverantör och med rätt prissättning.


Specialanpassningar


Vi har lång erfarenhet av att skapa specialanpassade lösningar med hjälp av skisser och ritningar kan vi tillsammans med snickare skapa produkter just för er.


Återanvändning och återvinning


Hållbara investeringar handlar lika mycket om nutid som om framtid. Smarta materialval, långsiktiga medvetna inköp, återanvändning och ansvarsfull förnyelse. Genom att inventera er befintliga inredning kan vi hjälpa er göra medvetna inköp.Layout och inredningsförslag


Vi hjälper er planera och visualisera er inredning oavsett om det gäller ny inredning eller ommöblering av er befintliga inredning. 


92

Projektledning, leverans och montering 


Vi hjälper er genom delar av eller hela projektet. Vi ser till att er vision blir verklighet inom given tidsplan och budget.

När era lokaler står redo för inflyttning samordnas all inredning för att levereras efter era förutsättningar ­- på rätt plats, vid rätt tidpunkt och med minsta möjliga miljöpåverkan.